Muzieklijsten bij Meditatief keienpad

Onderaan dit bericht kunt u twee muzieklijsten vinden. Het jubileumjaar van de H. Joannes de Dooperkerk is afgerond. De basis van het meditatieve keienpad ligt er (met dank aan Loon- en Hoveniersbedrijf John vd Burg) en het pad is ingewijd door Bisschop Mgr. van den Hende tijdens de jubileumviering in juni 2017. Een aantal mensen heeft het pad al bewandeld en het kastje is gevuld met diverse boeken. U kunt boeken meenemen en ook boeken terugleggen. In januari is bij element 1. een boom geplant door Louis van der MeijdenHet pad is vrij toegankelijk, dus uiteraard bent u van harte uitgenodigd om het te komen bewandelen aan de Oostlaan 38 in Pijnacker! 
(Hier vind u meer informatie over het meditatieve keienpad)

Als het parkeerterrein opgeknapt gaat worden breekt een nieuwe fase voor het keienpad aan. We willen dan de bewegwijzering op de tegels verbeteren en de elementen 3, 4 en 5 verder uitwerken. Mocht u hier op enige manier aan bij willen dragen dan kunt u contact met mij opnemen. Bij het pad hebben Charlotte Bommelé en ik een Nederlandstalige en Engelstalige muzieklijst gemaakt die past bij de zeven elementen van het meditatieve keienpad. Hieronder kunt u de Spotify lijsten vinden om de muziek te beluisteren. Een account bij Spotify aanmaken is gratis. De lijst is offline te zetten (alleen als u een abonnement heeft), zodat u de muziek ook kunt luisteren terwijl u het pad bewandelt. We publiceren deze lijsten op de eerste dag van de veertigdagen tijd, met daarbij een tekst uit een voorbede:

Laten we bidden voor de wereld waarin wij leven. Dat mensen bij vreugde, verdriet en eenzaamheid de weg naar elkaar zullen vinden.

We wensen iedereen een goede veertigdagentijd toe en dat de muzieklijsten bij zullen dragen aan bezinning en het (her)vinden van liefde, geloof en kracht om het goede te doen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren