Cursussen tekenen en schilderen succesvol afgesloten

De cursussen tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen zijn weer met mooie resultaten afgesloten.

De kinderen hebben eerst alle basistechnieken geleerd en vervolgens de laatste lessen hard gewerkt aan een eigen stripverhaal. Dat ging over een worstenbroodje dat de wereld rondreisde, twee hondjes die een ijsje samen delen, romeinen, varkentje op reis, voetbal, enz.!

De volwassen cursisten hebben ook alle basistechnieken geleerd, inclusief de basis van aquarel- en acrylverfschilderen. Ook hier zijn de resultaten zeer divers. Mooi om te zien hoe iedereen zijn eigen voorkeur en stijl vindt!

ranja-tekenles-volwassenen-1

ranja-tekenles-volwassenen-2

Leren tekenen en schilderen is een ideale manier is om meer rust te vinden en je aandacht richten op een persoonlijk onderwerp. In september starten weer nieuwe cursussen. Meer informatie over o.a. de lestijden en kosten is te vinden op http://www.anjaranja.nl/tekenles/. De cursussen beginnen in de tweede week van september. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus schrijf je nu in!

P.S.: Voor de oplettende kijker: op het bord staat een spelfout, het moet Banksy zijn, een hedendaagse graffiti kunstenaar: http://banksy.co.uk/