Schilderatelier volwassenen

Op donderdagavond 19 september 2019 is het schilderatelier voor volwassenen gestart. De groep is op dit moment vol, u kunt zich onderaan deze pagina wel aanmelden voor de wachtlijst.

Aquareltechniek

Heb je zin om te tekenen en/of schilderen, maar wil je graag goede begeleiding? Dan is het schilderatelier een aanrader! Materiaal en onderwerp mag je zelf bedenken, zodat je precies kunt maken wat je graag wilt. Anja Brand begeleidt je tijdens de avond en als groep leer je natuurlijk ook van elkaar.

Daarnaast wordt er twee maal in de cursus gewerkt vanuit een thema, zodat je uitgedaagd wordt om wat verder te kijken of je wat meer te verdiepen in een teken- of schildertechniek.

Het atelier bestaat uit 25 lessen die verdeeld zijn over 30 avonden. Mocht je alle 30 avonden willen komen, dan kost dat 10 euro per extra les.

De kosten voor 25 lessen tekenen en/of schilderen bij het schilderatelier bedraagt  300,- euro. Dit is exclusief materiaal en inclusief koffie en thee. De lessen worden gegeven op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in lokaal 1 van Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat (achter de bibliotheek) in Pijnacker

Resultaten uit een vorige cursus. Acrylverf op doek of papier.

Cursusdata
De lessen worden gegeven van: 19 september 2019 tot en met 2 juli 2020.
(NIET op: 24 oktober, 5 december 2019 t/m 9 januari 2020, 27 februari, 9 april, 30 april t/m 7 mei en 21 mei)

Kortingskaart
Bij aanvang van de cursus ontvang je een kaart die recht geeft op 10% korting bij diverse winkels met teken- en schildermaterialen.

Voorwaarden cursus:
1. Het gehele cursusgeld dient uiterlijk vier weken voor het begin van de cursus overgemaakt te worden. Contant betalen is mogelijk, neem daarvoor contact op met Anja Brand.
2. Opzeggen is mogelijk tot twee maanden voor de aanvang van de cursus. Daarna wordt 30% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
3. Opzeggen met volledige terugbetaling is alleen mogelijk in overleg met Anja Brand en met een geldende reden (ziekte ed.). Als de cursus is gestart, is terugbetaling niet meer mogelijk.
4. Anja Brand-Heemskerk houdt zich het recht voor om zich maximaal 2 keer ziek te melden indien noodzakelijk. Als het mogelijk is wordt een inhaaldatum ingepland.
5. De cursus start met minimaal 6 cursisten en heeft maximaal 11 cursisten.

Voor inschrijving, meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen via onderstaand formulier.

Wilt u meteen inschrijven? Dat kan! Graag ontvang ik dan de volgende gegevens via onderstaand contactformulier:
Naam, email, adres en het telefoonnummer.

Contactformulier:

* verplicht veld

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren