Online veiling ‘Kunst doet leven’

Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus) is het DUNAatelier gesloten. U kunt de kunstwerken wel online bekijken en een bod uitbrengen. Er is al geboden op mijn kunstwerk, mocht u ook een bod uit willen brengen dan kan dat hier: https://kunstveilingkatwijk.onzeveilingonline.nl/veiling/wk-handbal-anja-brand-heemskerk/

Het werk is geïnspireerd op de power van het Nederlandse dames handbal team wat in december de finale van het WK Handbal gewonnen heeft. Zoals een aantal weten heeft Danique Snelder vroeger bij Oliveo Handbal gespeeld, ik heb besloten haar af te beelden. Ze heeft hier jaren voor gewerkt, ik bewonder haar doorzettingsvermogen. Het WK handbal gaf mij deze winter afleiding, zodat ik de zorgen rond mijn ouders ivm de dementie van mijn moeder even los kon laten. Het maken van de risoprint was een experiment om twee kleuren samen af te drukken. Bij het tekenen van Danique Snelder merkte ik hoe dynamisch en fysiek de sport is. Deze kracht en dynamiek heb ik geprobeerd over te brengen in deze print.

Uiteraard is er veel meer kunst te zien en te koop, hier kun je alle werken bekijken en een bod uitbrengen:
https://kunstveilingkatwijk.onzeveilingonline.nl/veiling/

Bieden kan t/m 22 maart. De kunst die te zien is, is zeer divers en de prijzen zijn heel redelijk. De moeite van het bekijken waard!